Pagina's

dinsdag 30 juli 2013

Het was weer een drukke dag

Vandaag is eindelijk de aardlek gemaakt. En ik ben gebeld dat er volgende week contact wordt opgenomen om een afspraak te maken voor de nieuwe ramen en spouwmuurisolatie.

Ik heb voor de eerste keer boodschappen gehaald. In mijn bakfiets zat mijn zoontje en de rest lag vol met boodschappen. Mijn dochter vond dat ik weer lekker had gekookt. Van de appels die ik gister heb gekregen heb ik lekkere appelmoes gemaakt. 

Vanavond hebben we heel het speelgoed opgeruimd en een hoop op marktplaats te koop gezet.
Je kunt nu dansen in de woonkamer. Ziva zal wel superblij zijn morgen.

Ik ga nu lekker slapen, want merk dat ik wat slaap te kort kom


donderdag 25 juli 2013

Weekje vakantie is achter de rug

Ondertussen heb ik mijn laatste werkdag gehad bij JL. Gelukkig maar want ik had er echt steeds minder zin in. 

Ondertussen heb ik een weekje vakantie, nou ja vakantie. Ben druk in huis bezig geweest. 

Vandaag zijn mijn zusje en ik met Ziva en Dax naar zee geweest.
Hier komen we aan, je had die gezichtjes moeten zien.

In het begin waren ze wat voorzichtig maar daarna vermaakte ze zich wel.
Ik kan niet wachten tot we in ons huis wonen. Dat zal dit weekend toch echt gaan gebeuren.
Het is fijn om je eigen spullen weer uit te kunnen pakken. En te zien wat je allemaal hebt.

Ik hou jullie op de hoogte

vrijdag 12 juli 2013

Even weer wat nieuws van me

Gisteren een beetje een rotdag gehad op mijn (oude) werk, gelukkig hoef ik nog maar 3 ochtenden. Jammer dat ze het op zo'n manier doen na 9 jaar daar te hebben gewerkt..

Vanochtend weer gewerkt en daarna lekker met de kinderen bezig geweest. Mijn vader en oom gingen de laminaatvloer in de woonkamer leggen. Ondertussen met mijn moeder en kinderen ideeën opgedaan voor de tuin. Ik ben er uit! Morgen ga ik er eens voor zitten om te kijken hoe ik foto's bij mijn blog kan plaatsen. Ik wil dat graag met jullie delen.

donderdag 11 juli 2013

Weer hard gewerkt.

Ik ben deze week begonnen met het inleren voor mijn nieuwe baan. Het is echt super leuk!

Met ons huisje schiet het ook al aardig op, de eerste kasten zijn al in elkaar gezet. Gister zijn de bomen in de achtertuin omgedaan. En 's avonds zijn de stronken eruit gehaald. Nu zie je het pas echt goed, we hebben echt een grote tuin nu.

Ik ga ook eens uitzoeken hoe ik er foto's bij kan zetten, dan heb je een idee..

zaterdag 6 juli 2013

Ik snap het..... (Steeds beter)

Ben ontzettend aan het puzzelen geweest met blogger.com. Haakjuffie heeft als eerste een bericht achter gelaten op mijn blog. Bleek dat ze me niet kon gaan volgen..... Nu heb ik het eindelijk gevonden. Tuttihaaktenzo is nu mijn eerste volger!! Het wordt nog wel wat.

Vandaag hebben mijn ouders me super geholpen met schilderen. Morgen de muren beneden latexen en dan kan ook daar de vloer erin. Als boven de plinten gemaakt zijn dan kunnen de kasten er naar toe en in elkaar gezet worden. Ben blij als het klaar is.

Maar zoals ze zeggen, goed werk heeft tijd nodig

dinsdag 2 juli 2013

Poging #3

Het is weer zover! Ik ga nogmaals proberen om een blog bij te houden. Na eerdere mislukte pogingen , begin ik weer vol goede moed.

In mijn leven is er de laatste tijd best veel veranderd, en er gaat nog het een en ander veranderen. Dit wil ik op deze blog bij gaan houden.

Na de scheiding hebben we eindelijk een nieuw huis gekregen. We zijn er al twee weken druk in bezig en dat gaat ook nog wel even duren. Via deze weg wil ik updates plaatsen van de voortuitgang van het huis. En van de dingen die me bezighouden.

Hoop dat jullie het leuk vinden