Pagina's

maandag 17 maart 2014

Weer eens een update

Hoi allemaal,

Hier weer eens een update van mij. Ik wil dit echt weer regelmatig gaan doen.

Er is hier veel veranderd. De tuin is bestraat, de moestuin is bemest. Dus hier heb ik niet meer zoveel werk mee.

Zoals ik al eens verteld had, had ik bureau jeugdzorg ingeschakeld. Na een gesprek in november is er uitgekomen dat vader en ik gesprekstherapie moesten hebben om met elkaar te communiceren. Dit is half februari in gang gezet.

Vader had drie gesprekken met jeugdzorg gehad. Na het eerste gesprek kreeg ik al te horen dat het moeilijk zal worden. Vader kan zich niet inleven in anderen, rekening houden met anderen. Kan niet goed voor zichzelf zorgen. Met de carnaval zou vader de kinderen komen halen, toen kreeg ik een berichtje. Jij gaat carnaval vieren en ik niet, dus laat ik de kinderen bij jou. Dit berichtje heb ik doorgestuurd naar jeugdzorg. Zij heeft hem erop aangesproken, zegt hij dat hij me de keuze gegeven heeft. Dus ik hem een berichtje gestuurd, sorry heb je verkeerd begrepen. Het is jouw weekend dus kom ze maar halen. Krijg ik terug jammer, ik heb rekeningen betaald en geen geld meer voor benzine. Het feit dat hij zelfs tegen jeugdzorg( die er toch echt bij betrokken was om ons te helpen!!) liegt. Afgelopen vrijdag had ik weer een gesprek. Vader heeft besloten om een vader op afstand te zijn. Hij komt ze niet meer ophalen en wil verder geen contact meer met ze. Jeugdzorg vind dat hij een gevaar is voor de kinderen, suïcide trekjes heeft, en eigenlijk door een psychiater behandeld moet worden. Maar hij accepteert geen hulp.

Ben benieuwd hoe dit gaat aflopen.

Om toch maar iets leuks te doen hebben we Beessie zijn eerste verjaardag gevierd. Tutti heeft een mooie feestmuts gemaakt en een lieve kleine knuffel Beessie. Het was een leuk feestje!

2 opmerkingen:

  1. Wat een verhaal. Het is natuurlijk niet leuk voor kinderen om hun vader niet meer te zien, maar in dit geval lijkt het me wel een fijne oplossing. Zeker ook voor jou. Sterkte.
    Liefs Angelique

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Tis jammer dat iemand zo kan zijn. Maar hopelijk wordt het nu allemaal wat makkelijker,. Beesie heeft een top verjaardag gehad ;-)

    BeantwoordenVerwijderen