Pagina's

zondag 20 oktober 2013

daar ben ik weer

Na een week lekker vakantie te hebben gehad, dacht ik laat ik mijn blog weer eens oppakken.

In de vakantie heb ik van tutti leren haken!! Ik heb een bungel muis gehaakt en een aplicatie met een schildpad. Vond het erg leuk om te doen. Ben nu op zoek naar leuke patroontjes dus als iemand nog iets heeft, dan hou ik me aanbevolen.

Het 'oude' huis is nu officieel verkocht. Ik moest even van vakantie terug komen, maar dat is niet zo erg. Voor de rest is het niks als ellende. Hij houdt de overzichten van de kinderrekeningen achter, waarschijnlijk omdat er helemaal geen geld meer op staat. Mijn advocaat heeft nu een brief geschreven, als hij nu niet zijn afspraken nakomt dan wordt het een kort geding.... Al zit ik daar helemaal niet op te wachten.

Ik heb via de gemeente een uitnodiging gekregen om een training 'kiezen in geldzaken' te gaan doen. Het bestaat uit 5 bijeenkomsten van 2 uur.
-Ik dreig in de problemen te komen; wat kan ik nu al doen
-Hoe kan ik een geldprobleem oplossen?
-Wat kost lenen?
- Handige bespaartips!
- Op welke kortingen, bijdragen heb ik recht op en hoe vraag ik die aan?
- Hoe maak ik keuzes?
- Hoe bereik ik wat ik wil?

Voor mezelf vind ik: handige bespaartips en Op welke kortingen, bijdragen heb ik recht op en hoe vraag ik die aan?
het meest interessant. Ik ben benieuwd wat ik ervan op ga steken. Op 25 november is de eerste bijeenkomst dus ik moet nog even wachten.

5 opmerkingen:

 1. hee zus! de muis en schilpad zijn kei leuk geworden!
  Ik ben benieuwd naar de foto's van vakantie, en het huis yes! weer een stapje verder. Ik vind het nog steeds erg laag om van je kids te stelen maar ook dat komt goed! Heb vertrouwen. Wat leuk dat je cursus mag volgen daar wordt je nooit dommer van.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk dat tutti je heeft leren haken. Nu wil ik wel foto's zien van jou haaksels. Hoop dat het weekje er tussen uit je goed heeft gedaan. En wat goed dat het huis is verkocht daar zou ik ook een dagje voor heen en weer rijden.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hey meis wat leuk dat je hebt leren haken van tutti. Ben heel benieuwd naar je creaties. Ik kan zelf niet haken en geloof ook niet dat ik dat in de vingers heb. Ik werd er alleen maar gestresst van toen tante Jannie het me probeerde te leren.

  Goh dat is best nog lang wachten tot die cursus begint. Neem aan dat je wel voor kinderkorting e.d., huurtoeslag, zorgtoeslag al in aanmerking komt. Of gewoon effe een afspraak bij de belasting maken of maatschappelijk werk of wachten op de cursus ;).

  Heel veel sterkte met alles, wel heel fijn dat dat huis verkocht is en dat je lekker genoten hebt van je weekje ertussenuit.

  Warme groetjes van Susan

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Veel is al wel geregeld hoor. Ben meer op zoek naar tips e.d

   Vroeg of laat komt het allemaal goed

   Verwijderen
 4. Het is hier al een tijdje stil, gaat het goed?

  BeantwoordenVerwijderen