Pagina's

donderdag 9 januari 2014

Hier ben ik weer

Ik vond voor mezelf dat ik niks leuks mee maakte om met jullie te delen. Tutti was het er niet mee eens want ik had een myboshi muts gemaakt (die overigens mislukte want het patroon klopte niet) gister heb ik van http://jacqshaakwerkenzohoekje.blogspot.com/ een lief berichtje gekregen.
Jacq het gaat goed hoor!! 

De stand van zaken:
Ik heb schuldhulpverlening aangevraagd, als het goed is krijg ik voor 1 februari te horen of het minnelijke traject gelukt is. Verder gaat het met Ziva erg goed op school. Ze is 26 december 5 jaar geworden. En mag nu al een blok per dag meedoen met groep 3. Ben natuurlijk supertrots!! Ik kom er nu ook steeds meer achter dat onze Dax niet meer mijn kleine menneke is, maar ook al een grote vent. Hij gaat al af en toe naar de wc!

Ik had van tutti gehoord dat er een CAL georganiseerd werd. Ik had geen zin om "verplicht" elke week wat te doen, dus ben ik het Engelse patroon gaan volgen. En heb al 12 toeren gedaan!!

Ik ga de draad weer oppakken om het bloggen bij te houden, die schop onder m'n kont heeft geholpen

5 opmerkingen:

 1. Wat fijn om te horen dat het goed gaat. Ga voor je duimen dat het minnelijk kan, dat maakt alles een stuk eenvoudiger.

  Ik haak de deken ook adh van het Engelse patroon in mijn eigen tempo, ben benieuwd naar jouw kleurtjes, want elke deken is weer heel anders.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Fijn om weer wat te lezen. Neem je tijd! Fijn dat het met je kids goed gaat. Ben benieuwd hoe je deken er uit komt te zien!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Joehoe! En dax zijn handpop dan? En ziva haar fenna muts? De pop haar omslagdoek? Welkom terug iig!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Goed dat je weer iets laat horen.
  Enne ik wil ook wel een fotootje van je creaties zien Is dat mogelijk?
  Fijn dat het met de kindjes ook goed gaat.
  Groetjes
  en een gezellig weekend toegewenst.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gewoon lekker positief doorgaan. Met de kinderen gaat het goed dus dan komt alles wel goed (niet dan?)

  BeantwoordenVerwijderen