Pagina's

zaterdag 11 januari 2014

Ik heb de laatste tijd niet stilgezeten, alleen heb het nog niet op mijn blog gezet. Mijn kinderen hebben met sinterklaas bij Tutti een strijkkralenset gekregen. Eentje van 3 princessen en een van 2 cars auto's, daar ben ik dan wel weer even zoet mee. Twee princessen zijn al gemaakt en met de derde ben ik net begonnen. (Hier heb ik helaas geen foto's van. ze staan op de slaapkamer van mijn dochter)

Moest een harten omslagdoen voor mij worden, maar vond het een moeilijk patroon. deze omslagdoek is nu voor Troela.
Met het garen wat ik voor mijn verjaardag van Tutti heb gekregen heb ik uiteindelijk deze omslagdoek gemaakt.
Een mooi kleurig mutsje voor mijn dochter, door het mooie weer heeft ze hem nog bijna nooit opgehad.
Ook ik heb gehoord van CAL 2014. Ik heb het resultaat gezien, en vond de kleuren super! Bij mij komt hij op de bank te liggen vandaar deze kleuren/
Ik heb al bedacht dat ik als de gestreepte deken klaar is, k het bovenstaande figuur in granny's ga maken. Vandaag heb ik het patroon alvat met strijkkralen.

Al met al ben ik toch goed bezig geweest.

Ik had in een vorig blogbericht verteld dat ik een training van de gemeente mocht gaan volgen. Deze is nu afgelopen en heeft me veel goede dingen geleerd. Ik heb nu een map voor heel de administratie in te doen. En ik heb geleerd dat je (als je een beperkt budget hebt) beter kunt werken met een huishoudboekje en budget plan. Ik heb de mijne nu "waterdicht" en ben er best trots op. Zoals het er nu uitziet is het best te doen. En zoals ik begrepen heb met ik straks in het minnelijke traject €59,00 per maand betalen, en dat is ook goed te doen.

Ik ben nu het internet aan het afstruinen voor leuke sites met tips om geld te besparen (wat volgens mij niet meer echt kan) Maar ook met recepten en tips om dingen zelf te maken. Dus als jullie leuke sites of blogs weten dan hoor ik het graag.

Afgelopen nacht is mijn zoontje ziek geworden en heeft een aantal malen zijn bed onder gespuugd. Toen na 3 keer het bed verschonen er mar handdoeken op heb gelegd omdat er niks anders meer was. Had ik dat maar meteen de eerste ker gedaan... Net was hij wel weer een beetje opgeknapt, hoop dat hij vannacht lekker slaapt. En dat mijn dochter (die net ook klaagde over buikpijn ook lekker blijft slapen vannacht. Met maar 3 uur slaap de afgelopen nacht is het verstandiger om zo naar bed te gaan. Dus dat ga ik dan ook maar even doen.

Truste
 

2 opmerkingen:

 1. Ik ben benieuwd naar je deken, de kleuren vallen zo toch wel mee? Toch niet te donker?
  Ik ben benieuwd naar je roosje! succes!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lekker bezig geweest zo te zien. Leuke kleur die sjaals en dat mutsje.

  Ook bezig met de deken. Ik moet nog beginnen, mijn wolletjes zijn nog niet binnen. Ik ga ook een rustige gekleurde deken maken met bruin tinten.

  En die roos haken??? Pffff dat is niet moeilijk???? Nou ben benieuwd. X

  BeantwoordenVerwijderen