Pagina's

dinsdag 27 augustus 2013

Wat een dag..


Vanochtend met de bakfiets dochter naar school brengen, want zoontje moest naar oma en ik naar advocaat. En dat alles in 30 minuten.. Ben ik bijna bij school gaat er een band kapot. De kinderen uit de bakfiets en de fiets weggezet. Dochter snel naar binnengebracht. Met de jongste naar huis gelopen en de gewone fiets gepakt. Nu zit er een zitje achterop en niet echt een kinderstoel. Zoontje hield me gelukkig stevig vast. Hem bij oma afgezet.

Bij de advocaat aangekomen al de papieren doorgenomen die moesten worden ingelever voor de zitting van 9 september. Na een goed uur klaar en kon ik mijn zoontje weer gaan ophalen. Ik had al een berichtje aan de fietsenmaker getypt en had het al bijna verzonden. Toen bedacht ik me net op tijd dat ik bij mijn ANWB fietsverzekering tot het einde van het jaar gratis hulp onderweg zou krijgen. Dus maar de ANWB gebeld. na 20 minuten was er iemand aanwezig, die de band eraf gehaald. Om tot de conclusie te komen dat er beter een nieuwe op kon. Die maat had hij niet bij, dus die heeft hij even bij de fietsenmaker gehaald. Ondertussen stonden we weer te wachten.


Ik had ook ene beetje geluk vandaag. Ik heb voor de eerste keer iets via internet gewonnen! En wel via facebook bij de passand. Ze verloten 5 engelenkettingen en ik vond dat mijn zus die wel verdient heeft! Ze mocht kiezen of ze een ketting of een tashanger wilde. Het is een lichtblauwe tashanger geworden.

Straks krijgen opa & oma, tante yvonne, mijn zoontje en ik een rondleiding door de school van mijn dochter, door haar zelf verzorgd. Ik ben benieuwd.

Ik ben benieuwd wat de dag ons vandaag nog meer brengt

3 opmerkingen:

 1. tjee.... wat een dag meid...
  Maar wat een mooie prijs won je zeg! en zo lief dat Yvonne dat krijgt van jou. Je bent een lieverd! xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een pechvogel!
  gelukkig is het opgelost, en hebben we een mooie rondleiding gekregen van de gids ;-)
  Super super mooi dat engeltje, ik ben benieuwd hoe die in het echt is. Lief!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat zijn niet de leukste dagen nee.... Gelukkig maakt de gewonnen prijs en de rondleiding weer veel goed!!

  BeantwoordenVerwijderen